Jeg er en ungdommelig kvinde med glimt i øjet. Er livsglad, har masser af energi ... Mød søde singler: Vh, single Kvinde fra Aarhus C.
Jeg er en ungdommelig kvinde med glimt i øjet. Er livsglad, har masser af energi ... Mød søde singler: Vh, single Kvinde fra Aarhus C.

Dating Vh, 62 år

Vh er fra Aarhus C

Jeg er en ungdommelig kvinde med glimt i øjet. Er livsglad, har masser af energi, og humor og selvironi. En god portion empati og indlevelse. Er også et seriøst menneske, der tager andre og mig selv alvorligt.
Er nytænkende, diplomatisk og har en positiv tilgang til livet og mennesker. Min udadvendthed og sociale forståelse gør mig til en god menneske kender. Jeg går langt for mine venner og familie. Og er ikke meget for flygtige bekendtskaber.

Jeg er vedkommende, nærværende og initiativrig medhensyn til daglig inspiration, omsorg og nærvær. Jeg nyder at være en feminin kvinde, ved at være klædt moderne eks. i kjoler, røde negle, højhælede sko. Er også til jeans med hængende eller opsat hår. Er i det hele taget til situationsbestemt fremførsel.

Jeg har et ønske om et parforhold, hvor vi sammen kan være hinandens sparringspartner. Hvor vi også tager del i hinandens "rejser "her i livet. Jeg inspireres og tiltrækkes af bl.a. intelligens, visdom, gode samtaler og følelsesmæssig næring.


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Vh

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: