Jeg har været single i nogle år og vil gerne møde en kæreste, som også gerne vil ... Mød søde singler: Søren, single Mand fra Nørre Alslev.
Jeg har været single i nogle år og vil gerne møde en kæreste, som også gerne vil ... Mød søde singler: Søren, single Mand fra Nørre Alslev.

Dating Søren, 62 år

Søren er fra Nørre Alslev

Jeg har været single i nogle år og vil gerne møde en kæreste, som også gerne vil møde en kæreste. Optimalt bliver vi hinandens (næsten) bedste venner og har et intimt forhold, som vi begge nyder. Vi har begge humor og elsker at gøre det godt for hinanden. Vi skabe glæde for hinanden. Jeg elsker at lave mad - og gerne til andre. Jeg rydder også gerne op bagefter - flere af mine venner, som også godt kan lide at lave mad efterlader køkkenet som et bombekrater. Til gengæld bryder jeg mig ikke om at gøre rent.
Jeg bor tæt ved skov og strand og naturen betyder meget for mig


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Søren

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: