ja hvem er jeg 
jeg hedder sonny jeg er 42 år ,jeg er udannet mekanikker og cha ... Mød søde singler: Manta, single Mand fra Broby.
ja hvem er jeg 
jeg hedder sonny jeg er 42 år ,jeg er udannet mekanikker og cha ... Mød søde singler: Manta, single Mand fra Broby.

Dating Manta, 42 år

Manta er fra Broby

ja hvem er jeg
jeg hedder sonny jeg er 42 år ,jeg er udannet mekanikker og chauffør men pt arbejdsløs jeg er et kæmpe legebarn men kan også være alvorlig når det skal være ,jeg elsker at gå ture og sovehygge og se en god film jeg har 4 børn ikke hjemmeboene 3 piger og en dreng på 5,12,13,18 så det hænder at jeg har rigeligt at se til jeg har været singel i et stykke tid men savner tosomheden jeg ryger fast og drikker kun ved serlige lejligheder jeg er ikke voldeligt anlagt på nogen måder men somme tider kan jeg ha godt af at blive holdt lidt i ørene jeg bor på landet i mellem faaborg og haarby elsker naturen der og vil helst ikke flyttet men det tænker jeg heller ikke er en problem nååå men jeg bider ikke så tag endelig at skriv mig en besked lad os se hvad der sker mvh sonny


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Manta

Sponsorerede links:

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: