Hej dame jeg søger en dejlig kæreste og vi skal have det super dejlig sammen  og ... Mød søde singler: Henrik, single Mand fra Erslev.
Hej dame jeg søger en dejlig kæreste og vi skal have det super dejlig sammen  og ... Mød søde singler: Henrik, single Mand fra Erslev.

Dating Henrik, 50 år

Henrik er fra Erslev

Hej dame jeg søger en dejlig kæreste og vi skal have det super dejlig sammen og snakke godt til hinanden
og kærlighed skal vi også have jeg har to drenge 15år og en på 12år I ulige uger jeg løbe en del og spille fodbold Oldboys hygge bold jeg har leje en hus I Erslev på Mors præstbrovej 154 jeg vil gerne ud at Rejse og til havet og bade tage sol
og har været single I 4 år så jeg er klar til kærligheden igen Dame 😘😍🌞🏃‍♂️😎


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Henrik

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: